انواع مختلف پنیر پیزا در ایران وجود دارد اما کدام پنیر پیتزا کیفیت بهتری دارد
پنیر پیتزا باید علاوه بر طعم خود کش سانی مناسبی نیز داشته باشد.
ابتدا پیازها را نگینی خورد کرده و تفت دهید. پس از اینک کمی پیاز ها سبک شد، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه میکنیم. کمی مواد را با یکدیگر تفت داده و سپس گوجه های پوره شده را به آن می افزاییم. فلفل و نمک را به سس خود اضافه کنید و اجازه دهید در حرارت پایین گوشت چرخ کرده به خوبی پخته شود.
مرحله دوم:
کدوها را با قطر مناسب به صورت حلقه ای برش دهید و درن آن ها را کمی خالی کنید. مواد خالی شده را به سس اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی ترکیب پخته شود. حال کدوها را با سس بدست آمده پر کنید. روی آن ها زیتون چیده و موزارلای رنده شده اضافه کنید. ترکیب بدست آمده را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 270 درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید پنیر به خوبی طلایی شوند. غذای شما آماده ی سرو است.
- ۹۹/۱۱/۲۱